Vores arbejde

Kontaktcenter Klippen er et socialt evangelisk arbejde blandt hjemløse, alkoholikere og stofmisbrugere i Københavns kommune.

Kontaktcenter Klippen har arbejdet med udsatte i mere end 30 år og er i dag en organisation med mere end 50 frivillige medarbejdere, der alle arbejder på at motivere/hjælpe misbrugere og hjemløse til at ændre deres situation, for at give dem en bedre tilværelse.

Kontaktcenter Klippen har i 2013 udvidet sine aktiviteter med et Kørselsteam, som opsøger misbrugere og hjemløse på deres opholdssteder rundt i København. Vi er i 2015 også begyndt at tilbyde gratis livsstilssamtaler/coachingforløb.
Kontaktcenter Klippens aktiviteter består nu af:

Værestedet Klippen

Hvor vi har haft hundredevis af gæster i årets løb. Værestedet er et sted, hvor mennesker søger fred og ro, lidt at spise og ikke mindst, hjælp til livet.
Læs mere om Værestedet her

Kørselsteamet

Opsøger misbrugerne på deres tilholdssteder. Kørselsteamet ønsker at skabe relationer til disse mennesker således at det er muligt at motivere dem til en ændring i deres liv.
Læs mere om Kørselsteamet her

Livsstilssamtale

Samtalen er anonym og er et gratis tilbud til dig, der ønsker at kaste nyt lys over gamle vaner, og hvis du ønsker det – få inspiration til at ændre dem!
Læs mere om Livsstilssamtale her

Genbrugsbutikken Cirkelines Æske

Som ved salg af børnetøj m.m. gør det muligt at give økonomisk støtte til personer, som vil i behandling på et rehabiliteringscenter. Butikken tilbyder en struktureret hverdag for tidligere misbrugere, som tilknyttes butikken, som frivillig medarbejder.
Læs mere om Cirkelines Æske her

TV 2 Lorry – “Varm suppe og julegaver til de hjemløse (Julen 2017)”
Video – “Tak fra gaden!”

 

Daglig leder af Kontaktcenter Klippen:

 

allan

 

Allan Frederiksen
Tlf. 2810 2892

Allan er 45 år og uddannet fra Den Grafiske Højskole. Allan bor på Vesterbro sammen med sin kone Pernilla, der ligeledes er ansat og beskæftiget i Klippen, deriblandt i Klippens genbrugsbutik Cirkelines Æske. Allan har tidligere stået i spidsen for foreningen Hjælp København og Projekt Julehjælp.