Værestedet

Kontaktcenter Klippen er et socialt arbejde blandt hjemløse, misbrugere og prostituerede i Københavns kommune. Med adressen Lille Colbjørnsensgade 9, st. th.- 1703 København V., er Klippens værested placeret i centrum af indre Vesterbro.

Kontaktcenter Klippens formål er, gennem opsøgende arbejde på gadeplan samt arbejdet i værestedet, at hjælpe og motivere ovennævnte målgruppe til at starte et nyt liv – et resocialiseret liv med arbejde, netværk og familie. Klippen har åbent tre aftener om ugen, hvor der serveres gratis kaffe og sandwich for brugerne.

Mange bruger Klippen som et fristed, hvor de føler, de kan komme og møde mennesker, der vil lytte til dem, og som de derfor kan dele mange af deres bekymringer og problemer med. I løbet af en helt alm. åbningsaften får Klippen besøg af op mod 35 forskellige brugere.

Vi uddeler også tøj, sko, soveposer, huer, halstørklæder og lign., når dette haves på lager!

Åbningstider:

Mandag, onsdag og torsdag, kl. 18.30 – 21.00.

I Klippen er der hver åbningsaften en kort Gudstjeneste. Vi oplever at Gudstjenesten samler os alle. Både medarbejdere og brugere. At synge sammen giver en følelse af samhørighed. Dog er det frit om man vil deltage. Mange brugere har fundet et ståsted i deres tro på Gud og nye relationer i en kirke.

Klippen holder sommerferie i perioden fra den 1. juli – 14. august.

 

Bliv ven med Klippen på: Facebook

 

Klippen-Kort.jpg