Fantastisk landsstævne på Betesda Rehabilitering
Endnu engang har Teen Challenge Danmark afholdt et fantastisk landsstævne på Betesda Rehabilitering i Kibæk ved Brande. Rekord mange boede i løbet af ugen på campingpladsen, havde godt fællesskab med hinanden og rigtig mange kom udefra og deltog til møderne med fantastisk salme/lovsang ved Michael Christophersen og taler ved bl.a. Mikael Laursen (præst) og TC-leder, Catalin Baciu fra Rumænien.
Der blev endvidere spist lækker mad, grillpølser, vafler, is og badet i poolen. Mange er i løbet af møderne blevet opmuntret til at leve et sundere, stærkere og mere relevant liv til fordel for andre mennesker! Mange har fået forbøn og har oplevet Guds nærvær og indgriben! Der blev fortalt et stærkt vidnesbyrd om hvordan Gud har helbredt en kvinde ved forbøn og hvordan Gud i hverdagen virker igennem menneskers liv.

Lørdag eftermiddag var Klippen og Cirkelines Æske samlet til det årlige Københavner kage- og kaffebord. Vi inviterede dog også vores venner fra TC Taastrup (det hører jo med til Stor København) og enkelte andre, deriblandt leder af TC Danmark, Søren Kokkenborg med. Skønt at have fællesskab på denne måde!

Teen Challenge Danmark gør en kolossal forskel for udsatte rundt i hele Danmark.
Har du hjerte for udsatte i dit område, så kan du være med til at gøre en forskel…