Vær med til at Støtte Hjemløse i København med en JULEGAVE!

For blot 250 kr. kan du være med til at støtte én hjemløs/udsat i Københavns Kommune.
Men også mindre beløb vil gøre en stor forskel i forhold til at kunne uddele Julegaver!

Klippen uddelte i 2016 Julegaver til mange hjemløse og udsatte rundt i Købehavn. Vi ønsker selvfølgelig at fortsætte den vigtige uddeling i 2017 – dette da vi ved, at mange hjemløse og andre udsatte har brug for ekstra kærlighed i Julen. Sidste år oplevede vi hvor stor en forskel gaverne gjorde. Vi så mange smil og glade ansigter (se på forsiden). Men vigtigst af alt er, at vi ikke glemmer at gøre godt i mod hinanden og specielt mod vores hjemløse venner!

Alle gaver der bliver uddelt vil indeholde noget “varmt”, “sødt” og “praktisk”.
Vi håber også at kunne vedlægge gavekort og andet vigtigt.

Indsamlingen vil køre indtil den 17. december. Herefter vil Klippen sørge for at få indkøbt og pakket gaverne. Uddelingen vil finde sted engang i uge 51. Resultatet af indsamlingen vil blive offentliggjort her på hjemmesiden samt på Klippens Facebook, ligesom vi vil dele billeder af glade ansigter og gode historier fra uddelingsdagen.

Hver eneste uge har Klippen kontakt til 150-200 forskellige udsatte rundt i hele Københavns Kommune. Dette sker ud fra værestedet på indre Vesterbro samt igennem vort Kørselsteam, der hver eneste uge opsøger udsatte på 6-7 forskellige pladser rundt i København.

Støt indsamlingen på en af flg. 3 måder
Konto: 1569 – 0707546
MobilePay: 31 31 99 39
Støt online: Tryk her! – eller fortsæt herunder!
– Mrk. gaven: “Julegave”

Ønsker du mere info om indsamlingen:
E-mail: af@klippen.org
Telefon: 28 10 28 92

Rigtig glædelig Jul – fra alle os i Klippen. 🙂