Foredrag

 

Kontaktcenter Klippen har mange år på bagen og kan dermed fortælle mange historier om udsatte mennesker og deres oplevelser. Medarbejderne i Klippen har gennem årene set, hørt og oplevet interessante, bevægende og sjove ting. Det gælder alt lige fra narkoluderen der ville dræbe sin sagsbehandler, alkoholikeren der overnattede og fik drukket lidt rigeligt, stofmisbrugeren der trak sine tænder op af en skål og fortalte den sjoveste historie, samt mennesker der fra den ene dag til den anden blev fuldstændig forvandlet, fordi de havde ”mødt” Gud! Vi har oplevet mange ting i årenes løb. De fleste oplevelser har været positive.

Vi inviterer gerne skoleklasser og andre interesserede grupper ind i Klippen. Vi fortæller gerne om vort arbejde, oplevelser og den glæde man får ved at hjælpe mennesker. Undervisningen kan forberedes efter dine/jeres ønsker.

Klippens daglige leder kommer også meget gerne på besøg hos jer, for at fortælle om det svære udsatte liv, de sjove og tragiske historier, personlige erfaringer, samt give jer indsigt i og viden om arbejdet i København.

Kontakt Steffen Reimers-Nielsen på tlf.: 5369 2892 eller e-mail: srn@klippen.org for yderligere info/booking.

johannes